Nuevo kocka adult Hovezí konzerva 200g
Kód: 75955Související produkty

Nuevo kocka adult Hovezí konz. 400g

Nuevo kocka adult Kure a krevety konz. 200g - Nuevo kocka adult Kure a krevety konzerva je založena na výberových zdrojích bílkovin, predstavovaných kurecím masem a masem z...

Nuevo kocka adult Kure a krevety konz. 400g

Nuevo kocka adult Kure konz. 200g - Konzerva Nuevo kocka adult Kure obsahuje vysoký podíl masa o hodnote 71% . Výborný zdroj energie, výborne stravitelná a obzvlášte chutná strava

Nuevo kocka adult Kure konz. 400g

Konzerva Nuevo kocka adult Losos vyniká vysokým obsahem bílkovin a minerálních látek. Prirozene obohacena mastnými kyselinami omega-3 a omega-6. Vyvážená, komplexní výživa...

Nuevo kocka adult Losos konz. 400g

Nuevo kocka kapsa adult kure a hovezí 85g

Nuevo kocka kapsa adult kure a kachna 85g

Nuevo kocka kapsa adult kure a králík 85g

Nuevo kocka kapsa adult kure a losos 85g

Balení mix príchutí kocicích adult kapsicek Nuevo - 2x kurecí a hovezí, 2x kure a losos, 2x kure a kachna a 2x kure a králík.

Nuevo kocka kapsa light kurecí s rýží 85g

Nuevo kocka kapsa sensitive Krutí monoprotein 85g - Kompletní krmivo pro dospelé kocky všech plemen s citlivým zažíváním, obohaceno o krutí maso. Vysoká kvalita. Bez lepku,...

Nuevo kocka kapsa sterilized drubeží s rýží 85g
Detailní popis produktu
Konzerva Nuevo kocka adult Hovezí obsahuje maso nejvyšší kvality, které dodává Vaší kocce bílkoviny vysoké biologické hodnoty. Pozitivne podnecuje tvorbu zdravé pokožky a kožichu, dále podporuje imunitu a pohyblivost. Proto mužeme ríct, že tato jedinecná, lahodná hovezí konzerva patrí mezi vyváženou komplexní výživu. Složení: maso a vedlejší masné produkty 71 % (30 % hovezí maso), vývar 28 %, minerály 1 %. Analytické složky: hrubý protein 10,9 %, hrubý tuk 6,3 %, hrubý popel 1,6 %, hrubá vláknina 0,3 %, vlhkost 78 %.Doplňkové parametry
Kategorie: | Vše pro zvírata |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.